Renovatiesloop Den Haag en omstreken

Taxatie aanvragen

Nu de grondstofprijzen door het dak gaan is hergebruik een steeds actueler thema dan het al was. Was het voorheen niet alleen de meest efficiënte en meest duurzame oplossing, dan is het nu met de huidige gekte ook de meest economische manier.

Renovatiesloop is zoveel meer dan alleen een gebouw platgooien of leeghalen.

Betekent dat wij als Force Renovatiesloop alleen nog maar afval scheiden? Nee, uiteraard niet, onze core-business is nog steeds strippen, totaalsloop, het leeghalen van gebouwen en alle andere voor de hand liggende sloopwerkzaamheden. Echter we hebben ons de laatste jaren steeds meer gespecialiseerd in het slim strippen van gebouwen. Het strippen is voor alle partijen in de keten een voordeel.

Daarbij werken we altijd vanuit onze 3 kernwaarden: 

  • Persoonlijke en Professionele aanpak
  • Strakke planning
  • Continu de veiligheid onze mensen waarborgen

Behoud van het casco gebouw een slimme zet?

Vaak voldoet het casco van een kantoorpand, huis of een ander gebouw nog prima. Door de basis van een gebouw te behouden heeft de architect en aannemer niet alleen een mooi en blanco canvas waar op ze kunnen gaan tekenen of bouwen maar heeft de ontwikkelaar ook nog een financieel voordeel. Middels lagere bouwkosten en niet in de laatste plaats vanwege fiscale voordelen.

Force Renovatiesloop is de partner die de transformatie van A tot Z op sloop gebied mogelijk maakt.

Klanten over Force Greenhouse Demolition:

Voor wie werken wij eigenlijk?

Force Renovatiesloop werkt voor iedereen die een sloopklus goed, vakkundig en binnen de afspraken wil laten uitvoeren. Inmiddels hebben wij met de diverse in-huis ontwikkelde concepten al vaak bewezen dat wij weten wat we doen, dat er opdrachtgevers zijn die na de aankoop van een object direct de sleutel aan ons geven. Wij gaan als eerste aan de gang en als wij onze werkzaamheden hebben afgerond kunnen de architect en aannemer hun tekening en offertes maken. Het grote voordeel, heel simpel kostenbesparing. In sommige gevallen kan het fiscaal gunstiger zijn als wij onder aansturing van de aannemer vallen. Ook dat is, gezien onze flexibele opstelling, voor ons geen probleem.

Duidelijkheid van de offerte!

Onze kracht is dat we duidelijk zijn vanaf de intake tot aan de oplevering. Bij de offerte zit bij ons altijd de lijst met de uit te voeren werkzaamheden en de hoeveelheden m2 of de aantallen. Hierdoor weet de klant vanaf het begin wat wij doen en wat er eventueel meerwerk is. Geen discussie en geen scheve gezichten.

En blijkt gaandeweg dat er toch onduidelijkheden zijn dan gaan we die samen bespreken en oplossen. Ons doel is dat elke klant aan het einde van het project graag ambassadeur wil zijn van Force Renovatiesloop.

Flexibel inzetbaar!

Anno 2021 dient iedereen in de bouwketen flexibel te zijn. Op steeds meer bouwprojecten wordt er heel efficiënt gewerkt, steeds vaker (gelukkig) wordt er in een treintje gewerkt. Na de sloper, komt de betonboer, de wanden zetter, de loodgieter enz. Door deze werkwijze kunnen projecten sneller en efficiënter gerealiseerd worden. Mocht er nadat wij klaar zijn toch nog zaken gedaan moet worden zoals een wand verwijderen, een extra sparing maken of een extra gat te boren kunnen we snel schakelen. Doordat we met een paar flex-teams en partners werken kunnen we bijna altijd aan deze last minute vraag voldoen.

Shield Checkmark
Ruim 40 jaar ervaring
Checkmark
groot netwerk van partners
Heart
persoonlijke benadering

Taxatie van uw sloopwerk in Den Haag

Gaat het over een offerte of gewoon over meedenken hoe je het beste een gebouw kan strippen, neem contact met ons op en wij willen graag meedenken oor uw aanvraag in Den Haag en omgeving. De offertes zijn uiteraard vrijblijvend en voor advies werkzaamheden hebben we zeer concurrerende tarieven.

  • De taxatie geldt meteen als offerte!
  • Zekerheid over de kosten en opbrengsten
  • Planning zwart op wit

Vraag uw kostenloze taxatie aan in Den Haag

* verplichte velden