Slim slopen zit in ons DNA

Bij onze specialisten zit het slim slopen in hun DNA.

Kassen en renovatie sloop is tegenwoordig precisiewerk. Tuinders willen zo snel mogelijk weer kunnen kweken in hun nieuwe kassen. Projectontwikkelaars willen hun objecten een nieuwe functie geven.

Huiseigenaren willen hun nieuwe verbouwde huis snel betrekken. Dus iedereen heeft zijn eigen reden dat er snel, precies en volgens afspraak gewerkt wordt.

“Ontzorgen” van onze klanten staat centraal bij alles wat wij doen. We begrijpen dat het aankomt op snel schakelen, efficiënt werken onder tijdsdruk en verantwoord omgaan met afvalstromen, waarbij we kritisch blijven kijken en adviseren naar tweede leven mogelijkheden voor objecten en restmaterialen.

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO)

Verantwoord ondernemen is helaas de laatste jaren een 'feel good' begrip geworden. De Force Group wil graag het woord bij de daad voegen zonder ons op de borst te kloppen.

Waarom vinden wij het belangrijk? Je bent als bedrijf onderdeel van een gemeenschap. Wij zijn onlosmakelijk verbonden met de Gemeente Westland. Onze roots liggen hier en veel van de collega, partners en partijen waar we mee samenwerken komen ook uit de glazenstad.

Daarom sponsoren wij veel lokale goede doelen. Hieronder zie je enkele van de goede doelen die wij een warm hart toedragen:

  • Team Westland
  • Palliatieve zorg Westland
  • Kerk in Naaldwijk

Klanten over Force Greenhouse Demolition:

Shield Checkmark
Ruim 40 jaar ervaring
Checkmark
groot netwerk van partners
Heart
persoonlijke benadering