Scheiden en recycling van afvalstoffen begint bij de bron.

Taxatie aanvragen

Wij zijn ons ervan bewust dat we met zijn allen in actie moeten komen om het milieu en onze leefomgeving te gaan ontzien.

Iedereen op deze aarde heeft daar een verantwoordelijkheid in en kan daar heel makkelijk een bijdrage aan leveren. Als sloopbedrijf nemen wij ook onze verantwoordelijkheid en doen dit door onze afvalstoffen maximaal te scheiden bij de bron. Zijn wij roomser dan de Paus? Nee zeker niet maar we streven er wel naar om het maximaal haalbare te realiseren.

'Cradle to Cradle'

Asbest wordt niet alleen door de partners met de juiste papieren geïnventariseerd maar ook gesaneerd. Alle kunststoffen worden door marktpartijen gewassen en getransformeerd tot grondstoffen. Bij beton kijken we of dat voor de nieuwbouw gebruikt kan worden als repac. Het beton wordt op de locatie gebroken waardoor onze carbon footprint verkleind wordt door het aantal transportbewegingen te beperken. Alle metalen, glas en aluminium worden omgesmolten en als grondstof opnieuw gebruikt. Ook wij als sloopbedrijf zijn met 'Cradle to Cradle' bezig om onze bijdrage te leveren aan het milieu.

Shield Checkmark
Ruim 40 jaar ervaring
Checkmark
groot netwerk van partners
Heart
persoonlijke benadering